EFOY Pro fuel cells

100% betrouwbaarheid en gebruiksveiligheid

100% stroom beschikbaar door het hybride gebruik van de accu en de fuel cell. De accu wordt constant gemonitord en opgeladen door de EFOY Pro fuel cell, voor continu gebruik van uw toepassing. de EFOY Pro levert stroom in alle weersomstandigheden, klimaten of seizoenen, van de woestijn tot Antarctica. De hoge betrouwbaarheid van de EFOY Pro elimineert down-time kosten.

Lange periodes autonoom en onderhoudsvrij

EFOY Pro fuel cells leveren onderhoudsvrije off-grid stroom voor enkele maanden zonder tussen komst van een gebruiker. EFOY Pro maakt gebruik van vloeibaar methanol, een brandstof met superieure energie dikte. Tien liter methanol weegt maar 8,4 kilo, genereert 11.1 kilowattuur. Twee 28 liter tankpatronen kunnen een 25 watt apparaat ongeveer 15 weken van stroom voorzien.

Op afstand monitoren

De EFOY Pro fuel cell kan op afstand worden gemonitord. Het zal de gebruiker op tijd informeren als het tankpatroon vervangen moet worden, dit biedt plannings-veiligheid, reduceert administratieve en onderhoudskosten door er voor te zorgen dat het apparaat perfect functioneert.

Lichtgewicht en compact

Met een gewicht van maar 9 kg en een afmeting van  43 x 19 x 28 cm, past de EFOY Pro in elke switch kast en is makkelijk te vervoeren naar andere locaties.

Stil en uitstoot vrij

De EFOY Pro produceert geen schadelijke uitstoot. In gebruik stoot het alleen kleine hoeveelheden koolstofdioxide en water uit. Dankzij deze milieuvriendelijkheid kan het in natuurgebieden, auto's of kamers worden gebruikt. EFOY Pro fuel cells zijn ook geschikt als geheime stroomvoorzieningen, het werkt zonder waarneembare trillingen, lawaai, uitlaatgassen of warmte.

De EFOY Pro 800 DUO levert wanneer het er toe doet. Deze fuel cell geeft een nominale uitvoer van 45 W. Het laadvermogen van deze fuel cell is 2,1A bij 12V en 1,05A bij 24V. De EFOY Pro 800 weegt 8 kg. Bekijk hier de technische data

De EFOY Pro 800 DUO levert wanneer het er toe doet. Door dubbele aansluitingen is het mogelijk om 2 tankpatronen aan te sluiten, met gebruik van de DuoCartSwtich is het zelfs mogelijk om 4 tankpatronen aan te sluiten. Deze fuel cell geeft een nominale uitvoer van 45 W. Het laadvermogen van deze fuel cell is 2,1A bij 12V en 1,05A bij 24V. De EFOY Pro 800 Duo weegt 8,3 kg. Bekijk hier de technische data

De EFOY Pro 2400 is de nieuwste aanwist in het assortiment van Efora. Deze extra sterke fuel cell geeft een nominale uitvoer van 110 W. Dit is een toename van 40% ten opzichte van de EFOY Pro 800 en de EFOY Pro 800 Duo. Het laadvermogen van deze fuel cell is 6,7A bij 12V en 3,3A bij 24V. De EFOY Pro 2400 DUO weegt 9 kg. Bekijk hier de technische data

De EFOY Pro 2400 DUO is de nieuwste aanwist in het assortiment van Efora. Door dubbele aansluitingen is het mogelijk om 2 tankpatronen aan te sluiten, met gebruik van de DuoCartSwtich is het zelfs mogelijk om 4 tankpatronen aan te sluiten. Deze extra sterke fuel cell geeft een nominale uitvoer van 110 W. Dit is een toename van 40% ten opzichte van de EFOY Pro 800 en de EFOY Pro 800 Duo. Het laadvermogen van deze fuel cell is 6,7A bij 12V en 3,3A bij 24V. De EFOY Pro 2400 DUO weegt 9,3 kg. Bekijk hier de technische data

De EFOY Pro 12000 Duo, de 500 W fuel cell, zorgt voor 100% betrouwbare off-grid en backup power. Het compacte ontwerp is ideaal voor installatie in het 19 inch cabinet. Door het samenvoegen van meedere modules kan gezorgd worden voor nog meer output power. Door het verhogen van de output power tot 500W is het mogelijk toepassingen met hogere input eisen te voorzien van de benodigde power.